Tříletou ruskou holčičku vychovávali pouze psi

28.02.2009 09:21

Sociální pracovníci z Ufy v Ruské federaci našli holčičku, o kterou se starali jen psi. Její matka, těžká alkoholička, se o ni nezajímala. Dívenka jménem Madina byla nalezena nahá. Zahřívali ji psi a ti jí také přinášeli kosti, které ohryzávala. Tříletá holčička umí jen dvě slova - "ano" a "ne". Když se k ní lidé přiblíží, vrčí jako pes.

27. 2. 2009 10:21 - UFA

Podle listu Daily Mail se ostatní děti v okolí dívce vyhýbaly. Matka Madiny, třiadvacetiletá Anna, ji po většinu jejího života naprosto ignorovala. Sama hodovala u stolu, zatímco její dcera jedla na zemi se psy.

"To dítě je úplný andílek, ale nedostalo se jí žádné lásky a péče, krom té, kterou jí poskytovali psi. Když se její matka zlobila, Madina utíkala pryč, ale děti si s ní na hřišti nehrály. Skoro vůbec neumí mluvit a se všemi se jen chtěla prát. Takže se jejími nejlepšími přáteli stali psi. Hrála si s nimi a když bylo v zimě chladno, také s nimi spala," říká sociální pracovník.

Madinin otec zmizel krátce po jejím narození, a podle sousedů právě proto začala její matka Anna pít. Když k ní dorazila policie, aby dítě převzala do péče sociálních úřadů, Anna prý prohlásila: "Já se o svou dceru starám."

Podle sociálních pracovníků je až neuvěřitelné, že i přes nesmírně těžký život je malá Madina tělesně i duševně zdravá.

—————

Zpět


četli jste to?

pes v autě!

01.06.2009 17:53
To, jak má každý řidič zvířata převážet, určuje už od roku 2000 zákon o provozu na pozemních komunikacích. Tato norma považuje zvířectvo za náklad, který má mít každý řidič povinně zajištěn tak, aby neznemožňoval řízení auta, neohrožoval nikoho uvnitř vozu ani bezpečnost silničního provozu. Boxy...

—————

Všechny články

—————